Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

masifisbio Blog

Bogyó és babóca télapó

Tartalom: Egy téli reggelen Babóca, a katicakislány elújságolta Bogyónak, a csigafiúnak, hogy jön a Télapó, miután el is.

A kötetben két mese szerepel: Télapó Karácsony.

Bogyó azt hiszi, nem kapott ajándékot a Télapótól, ezért világgá megy.

Egy téli reggelen Babóca, a katicakislány elújságolta Bogyónak, a csigafiúnak, hogy jön a Télapó, miután el is Megnézem. Bogyó és Babóca: Télapó, - a katicabogár lány és a csiga fiú tanulságos kalandjai. Egy téli reggelen Babóca, a katicakislány elújságolta Bogyónak, a csigafiúnak, hogy jön a Télapó, miután el is álmélkodott a kisfiú. Bogyó és Babóca: Télapó by KEDD. 5:01. Bogyó és Babóca: A papírsárkány by KEDD. 5:01. Bogyó és Babóca: A vízicsiga by KEDD.

Bogyó és Babóca: Télapó - bogyoesbaboca - Mese filmek, rajzfilmek és animációs videók nagy mennyiségben. Nézz ingyen online meséket a mesefilmek.hu oldalán. Bogyó és Babóca: Télapó, Bogyoesbaboca, Mese filmek tablet és mobil eszközökre, rajzfilmek és animációs videók nagy mennyiségben. BOGYÓ ÉS BABÓCA KARÁCSONYA Megjelent: 2004. október Kiadja: Pozsonyi Pagony.

Bogyó és Babóca: Léggömb. 1 2 3. Magyar animációs rajzfilmsorozat.

Bogyó a csigafiú és Babóca a katicalány elválaszthatatlan barátok. Sok kedves kalandon. A Bogyó és Babóca rajzfilm Bartos Erika, Pro Familiis-díjas meseíró könyvsorozata alapján készült. A rajzfilm a KEDD Animációs Stúdióban készült. Könyv ára: 1890 Ft, Bogyó és Babóca karácsonya - Bartos Erika, Emlékeztek még Bogyóra és Babócára.

Bogyó és Babóca.
A mostani két történet az izgalmas télapóvárás és a karácsonyi ajándékozás körül forog.

Bogyó és Babóca Hónapok meséi. Megjelent az új Bogyó és Babóca könyv, Hónapok meséi címmel, 12 új mesével. TOVÁBB Bogyó és Babóca Tündérkártyák. Bogyó és Babóca újra a filmvásznon. Bogyó és Babóca: Télapó. Bogyó és Babóca-A Gomba kalapja. Bogyó és Babóca- Bábszínház. Bogyó és Babóca: Hóember.

Bogyó és Babóca: A fülgyulladás. A Bogyó és Babóca sorozat Bartos Erika ötlete alapján született. Bartos Erika mesekönyvsorozata után, Bogyó és Babóca a filmvásznon is számos lurkó rajongásának örvendhet. A Télapós mesében nagy galiba történik, ugyanis a Télapó nem jó helyre teszi Bogyó ajándékát, aki persze emiatt nagyon megharagszik és világgá megy. De minden jó, ha jó a vége, a végén kiderül, hogy rossz ablakban kereste. A kis csiga ringatni kezdte a szarvasbogarat, aki azonnal jókedvre derült.

https://lidoubtmondlent.hatenadiary.com/entry/2020/07/12/070712_1
Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :