Overblog
Editer la page Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Blog

masifisbio Blog

Mit mondjak magamról

Honlapkészítéssel sok éve foglalkozom.

Már most is megírtam fél oldalt, ezután még mit mondjak el magamról.

A névsor csodálatos: Auksz Éva.

Az önéletrajzom már eleve a bemutatkozásom kb, de nyilván nem akarom azt felmondani amikor ott van a kezében. Mit mondjak mégis. Mit mondjak magamról.

Kowalsky meg a Vega: Mit mondjak még. Ez a szám zseniális. Holott a való életben egy beszélgetés kötetlen, mert bármilyen irányban elmehet, attól függõen, hogy a másik mit gondol, kérdez, érdekli. Aztán, a saját blokkjaidat is le kell gyõznöd, a nyelvvizsgára gondolj pozitívan, ott és akkor, tudtad amit kellett, kész megérdemelted. Az életben, mikor beszélsz, akkor is ott kell tudnod beszélned, nem utána. Mert mit mondjak magamról. Nem szakra megyek, matek-infóra, de itt a szóbeli abból áll hogy 5 percben bemutatkozol,logikai feladat, szövegértés.De én nem tudom mit mondjak el 5 percben magamról febr. 27.

Goethe.

Magamról. A vizsgázó négy rövid kérdést kap. Na erre azt tudom mondani, hogy azt, amire kíváncsiak. Van pár sablon kérdés és válasz, amivel néhány percre kivághatjuk magunkat. Annyi mindent tudnék mesélni, hogy azt sem tudom mit mondjak magamról.

Na erre azt tudom mondani, hogy azt, amire.
Mire vágyunk, miben kötnénk.

Szociális munkásként dolgozom egy hivatalban, amit nagyon szeretek így nekem az nem is munka, sokkal inkább hivatás. Hogyan élné meg, ha nem önt választanánk. Munkahelyén mi motiválja önt leginkább. Miben különbözik kollégáitól. Hol látja magát egy-, három-, öt-, tíz év múlva.

Szívesebben dolgozik egyedül vagy csapatban. Miért. Hogyan kezeli a konfliktusokat. Adjunk pontos részleteket arról, hogy mit csináltunk, hogyan csináltuk, és mi volt az eredménye. Próbáljunk olyan teljesítményt választani, ami kapcsolódik ahhoz a pozícióhoz, amelyre most jelentkeztünk. Vavyan Fable. Mit is mondjak magamról, hogy megtaláljam a gazdimat. Három éves és 2.4 kg-os fiú kutyus vagyok.

Partager cette page
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :